Kolme kokemusta Collector säästötilistä

Collector säästötili

Collector on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa suomalaisille varsin toimivaa säästötiliä. Tätä kirjoittaessa säästötilin korko on 1.50 % vuodessa kaikille säästösummille. Voit tehdä talletuksia ja nostaa rahaa heidän säästötililtään ilman kuluja ja rajoituksia, vähimmäistalletusmäärää (50 euroa) lukuunottamatta.

Kysyimme kolmelta suomalaiselta Collectorin asiakkaalta heidän kokemuksiaan säästötilistä.

Matti, 52 v., Helsinki

Olen ollut Collectorin asiakas nyt puoli vuotta. Tilin avaaminen oli helppoa, joskin edellytti muutaman paperilomakkeen täyttämistä. Vuoden vaihteen jälkeen korot lisättiin tilille oikein. Olen ollut tyytyväineen heidän palveluunsa. Erityisesti Ruotsin talletussuoja pitää mielen rauhoittuneena.

Liisa, 45 v., Tampere

Avasin tilin saatuani perinnön. Tässä tilanteessa heidän tarjoama korkonsa on parempi kuin omassa pääpankissa. Olen ollut toistaiseksi tyytyväinen. Asiakaspalvelussa on aina vastattu kysymyksiini. Kerran nostin pienen summan vastatilille, ja se tapahtui erittäin nopeasti. Olen suositellut heitä ystävilleni, kovin moni ei ole pankista ennen kuullut.

Mikko, 29 v., Turku

Olen säästänyt Collectorin säästötilille muutaman kuukauden palkkaa vastaavan vararahaston pahan päivän varalle. Heiltä rahat saa nostettua tarvittaessa nopeasti. Collectorin säästötilin korko ei ole tällä hetkellä kaikkein korkein, mutta pidän siitä että tilin saldon voi tarkistaa koska tahansa verkkopankista.

Collectoriin ollaan selvästi oltu tyytyväisiä. Katso tilin korkohistoria tästä.