Kulutusluotot

Kulutusluotot ovan nimensä mukaisesti lainoja, joita voi käyttää kulutukseen. Luotot ovat vakuudettomia. Lainoja tarjoavat monet pankit ja rahoituslaitokset.

Valitse alta lainasumma ja maksuaika, niin näet markkinoiden parhaimmat lainat.

Kulutusluottojen vertailu

Alla parhaat 2000 euron lainat 24 kuukauden maksuajalla. Voit hakea lainaa heti!

Kuukausierä Vuosikorko
Credento 113,03 36,03 % Hae Credento

Kuukausierä ja todellinen vuosikorko perustuvat rahoituslaitosten tietoihin, mutta emme vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Credento

Credento toteaa tuovansa pienellä rahalla isot mahdollisuudet. Lainasta on kuitenkin kyse. Lainasummat vaihtelevat 1000 ja 5000 euron välillä, ja laina-aika on 2 - 7 vuotta.

Credento-laina on TF Bankin kulutusluottotuote, jossa melko maltillinen vuosikorko vakuudettomaksi kulutusluotoksi. Lisäksi kuluina on nostopalkkio, sekä kuukausittainen 6,99 euron kulu.

Hae lainaa

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko lasketaan matemaattisella laskentakaavalla. Se huomioi luoton määrän ja lyhennysaikataulun sekä koron suuruuden. Todellinen vuosikorko huomioi myös kaikki muut lainan nostamiseen ja hoitamiseen liittyvät kustannukset. Enemmän todellisesta vuosikorosta Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilla.

Pyydä apua

Etkö löydä etsimääsi? Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan rahoitusratkaisun. Pyydä lainatarjousta.